Nog even…

Nog even…

Ramon: Hallo JW, misschien heb ik overheen gelezen… Is al bekend wanneer we weer de wei in moeten?” “Hallo allemaal, vorig jaar zijn we het seizoen begonnen met bekervoetbal. Wim is vanwege drukke werkzaamheden ons dit jaar vergeten in te schrijven. Ik heb nog een poging gewaagd, maar die lijkt mislukt. Alleen als een ploeg zich uit het bekertoernooi terugtrekt, maken we nog een kans. Dit betekent dat onze eerste officiële wedstrijd van het seizoen zeer waarschijnlijk pas op zondag 14 september is. Mocht iemand zich geroepen voelen om een oefenwedstrijd te organiseren, mochten we inderdaad geen beker spelen, dan gaat hij zijn gang maar. Ik doe het in elk geval niet. Overigens heeft de lobby van Frank en consorten om te voorkomen dat we er nieuwe spelers bij krijgen, succes gehad. Op dit moment ziet het ernaar uit dat niemand erbij komt. Ik neem aan dat dit betekent dat wanneer we een keer niet genoeg mensen hebben, Frank en consorten er dan voor zullen zorgen dat met voldoende mensen aan de aftrap staan. Vorig seizoen was dat meer dan 10 keer het geval. Groeten, Jan Willem.”

Frank: “Intern je vraagtekens zetten over een mogelijke uitbreiding van ons elftal lijkt me niet echt een lobby! Heb daar ook geen tijd voor: de enige lobby die ik voer is om jou klant bij King maken, tot nu tevergeefs! Mochten we dit jaar spelers tekort hebben kunnen we misschien Piet van der Linden weer eens vragen!?” Nou, een paginagrote advertentie in de landelijke dag- en weekbladen vind ik toch een lobby hoor, Frank. Johan: “Ik heb gehoord dat Robbert Timmers ook weer graag tegen een bal wilt trappen.”
“Bedankt voor de update. Dat wordt een paar extra gympies kopen haha. De zomeravond voetballers zijn reeds geheel fit en in vorm. Met vriendelijke groet, Luciën.” Ramon: “Nu je pas nog Lucien….”

“Hallo JW, volgens mij is Amstelwijck uit de competitie. TPO voor in de plaats? Groeten, Wim.” “Hallo Wim, TPO zat al bij ons in de competitie. Op de website van SC Amstelwijck staat geen achtste team, dus die ploeg zal wel uit de competitie zijn. Ik heb niets vernomen van een eventueel vervangend elftal. Dat betekent jammer genoeg maar 11 ploegen dit seizoen en dus maar 20 wedstrijden. Groeten, Jan Willem.” Wim: “Of IFC in de plaats van Amstelwijck?” “IFC zat niet bij ons in de competitie en als dat team er nu in zit, hebben we er weer 12, tenzij weer een andere ploeg zich teruggetrokken heeft natuurlijk. Groeten, Jan Willem.”

“Hallo allemaal, om te beginnen heeft SC Amstelwijck 8 zich teruggetrokken uit de competitie. De plek van de Dordtenaren is ingenomen door IFC 7. Dat speelt op Sportpark Schildman, Reeweg 75B, Hendrik-Ido-Ambacht, tel. 078-6813552. IFC beschikt over twee kunstgrasvelden. Aangezien het inschrijven voor de beker dit jaar niet gelukt is, kunnen we ons op de start van de competitie alleen voorbereiden middels het spelen van een oefenwedstrijd. Aangezien kennelijk niemand van plan is om ook maar iets voor ons team te doen, spelen we ook geen oefenduels. Dit betekent dat we pas om zondag 14 september voor het eerst een voetbalwedstrijd spelen. Ik zal van het weekend nog een mail sturen over het precieze programma. Overigens heb ik begrepen dat er een nieuwe spelerspas is voor de heer Louwman. Luciën: heb je je nieuwe spelerspas al in je bezit of ligt die nog ergens op de voetbal? Is dit laatste het geval, dat moet je de spelerspas uiteraard tot je beschikking hebben zodra we weer competitievoetbal gaan spelen. Groeten, Jan Willem.”
“Beste Jan Willem, ik zal zorgen dat de spelers pas in mijn bezit komt. Bedankt voor het melden. Inmiddels heb ik voor het nieuwe seizoen 2 nieuwe ballen en voor het hele team een paar nieuwe sokken besteld. Komen we weer mooi voor de dag. . Met vriendelijke groet, Luciën.” Kenneth: “Fijn! Heb je voor Rob ook een uitpaar gekocht? (-; Grt, Kessi.” Luciën, alvast bedankt voor de kousen en ballen. Groet, Marcel.”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.