Zondag 3 begint te laat

Zondag 3 begint te laat

Eindelijk was daar dan de seizoenstart van Zondag 3. Vol goede moed reisden de Papendrechters af naar Zevenbergen. Virtus 5 was de eerste tegenstander in de nieuwe competitie. De opponenten hadden al 3 bekerwedstrijden in de benen zitten, de Papendrechters hadden “de bal” niet veel gezien in de vakantie. En dat was te merken ook. De eerste helft was niet best en Virtus pakte een gemakkelijke voorsprong van 2-0. Na de rust begon Zondag 3 wat beter te voetballen en kreeg ook kansen op de aansluitingstreffer. Kenneth rondde een mooie aanval beheerst af. Zondag 3 had nog een kwartier om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Helaas lukte dit uiteindelijk niet en besliste Virtus in de laatste minuten de wedstrijd door de 3-1 te laten aantekenen.

Volgende week opnieuw proberen, dan met de hagelnieuwe ballen, beschikbaar gesteld door sponsor Luciën. Bedankt!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.