Zondag 3 pakt door

Zondag 3 pakt door

Met een kleine selectie van 12 man trad Zondag 3 vanmorgen aan in de uitwedstrijd tegen Madese Boys 7. Teammanager JWDM had in de afgelopen week alle zeilen bij moeten zetten om het team compleet te krijgen. Klasse dat het weer gelukt was!
De omstandigheden waren perfect, een goede grasmat nog nat van de dauw op een heerlijke nazomerochtend. De start van de Papendrechters was even weifelend maar al snel kwam Zondag 3 in de wedstrijd. Met zoals zo vaak weer een scorende Mud Master Kenneth. Op aangeven van Ramon kopte hij fraai in. Niet veel later werd Kenneth opnieuw diep gestuurd en schoot onberispelijk diagonaal binnen. Zondag 3 zat stevig in het zadel. En heel belangrijk: leverde een uitstekende teamprestatie waar iedereen zijn aandeel in had.

In de tweede helft zette de thuisploeg nogmaals aan om terug in de wedstrijd te komen maar Zondag 3 gaf geen krimp en bleef overeind. De beloning was 3 punten en het heerlijke gevoel van een terechte overwinning.

2 Antwoorden op “Zondag 3 pakt door”

  1. Gerrit Landstra schreef:

    Geweldig … de senior van onze selectie is apetrots

  2. Grensrechter schreef:

    Knap de “0” gehouden Gerrit