Eindelijk weer wedstrijd voor Zondag 3

Eindelijk weer wedstrijd voor Zondag 3

Na twee voetballoze zondagen eindelijk weer een wedstrijd voor Papendrecht 3. Twee weken achtereen vroeg de tegenstander om uitstel, waarschijnlijk geschrokken door de goede competitiestart van rood-zwart dat het met 6 uit 3 heel aardig doet. De trouwe aanhang restte niets anders dan zondags geleuter met de schoonfamilie en zal zondag ongetwijfeld massaal afreizen naar het Slobbengors.
De kans is dan groot dat men een groot aantal geparkeerde scooters aantreft, want de meeste spelers van tegenstander Beek Vooruit 12 beschikken nog niet over een rijbewijs. Het team kent een gemiddelde leeftijd van 18,3 jaar en is daarmee gemiddeld 30 jaar jonger dan de mannen van Zondag 3. Het zal dus zondag aankomen op het ‘gogme’ van Papendrecht en uiteraard de steun van het legioen.

Bijzonder is ook de strijd om de macht bij Papendrecht. Wie is nu eigenlijk de baas, nu naast WV en JWDM ook Marcel Knipscheer nadrukkelijk zijn plaats opeist. Als dat maar geen Van-Persie-versus-Huntelaar-taferelen gaat opleveren!

Aanvang van de wedstrijd: 10.00 uur. Scheidsrechter is de heer Bosselaar.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.