Zondag 3 verkoopt haar huid duur

Zondag 3 verkoopt haar huid duur

Het leek wel zomer vanmorgen op het Slobbengors. Zonneschijn en een hoge temperatuur in de herfstwedstrijd van Zondag 3 tegen koploper Beek Vooruit 12. Zondag 3 moest vol aan de bak tegen de jeugdige tegenstander uit Prinsenbeek met een gemiddelde leeftijd van 19,5 jaar. De gasten bepaalden het tempo van de wedstrijd en het spel speelde zich dan ook de meeste tijd af op de helft van de Papendrechters. Maar er werd wel voor iedere meter en voor iedere bal geknokt. Halverwege de eerste helft viel de 0-1 uit een corner maar heel veel kansen gaf Zondag 3 niet weg. Na de rust deden beide teams er nog een tandje bij en Zondag 3 begon zich meer en meer onder de druk uit te voetballen en kreeg ook kansen. Helaas geen scores, de nederlaag bleek onafwendbaar.

Beek Vooruit wist in de laatste 5 minuten nog 2 maal te scoren en zo werd de eindscore van 0-3 bereikt. Toch stapte Zondag 3 met een goed gevoel van het prima bespeelbare XtraGrass-veld af. Een aantal spelers was het zelfs niet eens opgevallen dat ze niet op een oude vertrouwde grasmat hadden gespeeld!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.