Papendrecht 3 ontvangt ‘oude bekende’

Papendrecht 3 ontvangt ‘oude bekende’

Een week na de slijtageslag tegen de junioren van Beek Vooruit opnieuw een thuiswedstrijd voor Zondag 3. Tegenstander is het Oosteindse OVV’67 5. Ook vorig seizoen speelde Papendrecht tegen de geel-zwarten en dat leverde in 2 duels 1 punt op. De Oosteinders beschikken over een goede ploeg, met bekende namen als Wim Leemans en Niels en Jan Timmermans. Sponsors Timmermans Verzekeringen en Gebr. Kraan zorgen voor een leuke financiële bijdrage waardoor de selectie ieder jaar weer aardig op peil kan worden gebracht.

Papendrecht is vooral benieuwd hoe Eric Hoorn zich zal manifesteren, nu ook hij de ’50’ is gepasseerd. Het trouwe legioen rekent als vanouds op een paar lekkere slidings van hun voorstopper.

De wedstrijd begint uiteraard om 10.00 uur. Scheidsrechter is heer Bosselaar en de wedstrijdbal is geschonken door knipshop Ab en Hans.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.