Spektakel op het Slobbengors

Spektakel op het Slobbengors

Vandaag stond voor Zondag 3 de thuiswedstrijd tegen OVV’67 5 op het programma. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd met veel doelpunten. De opening was voor de gasten die de voorsprong van 0-1 namen. Zondag 3 had een snel antwoord en via Patrick en Frank gingen de Papendrechters met een 2-1 voorsprong de rust in. De gasten kwamen echter goed uit de kleedkamer en tekenden direct voor de gelijkmaker. Zondag 3 speelde echter een prima partij en wist door opnieuw Frank en Arie een voorschot op de zege te nemen. Zover kwam het helaas niet. OVV’67 bleef strijden en wist in de laatste 10 minuten nog 2 maal te scoren.

Een beetje zuur voor de thuisploeg maar beide teams kunnen terugkijken op een heerlijke en sportieve partij voetbal met een 4-4 eindstand. Met als grote winnaar het talrijk opgekomen publiek.

Eén antwoord op “Spektakel op het Slobbengors”

  1. peter schreef:

    maakt mij niet uit wat je allemaal in kantine over mij zegt, tis helaas zo dat andere mensen dat toch wel horen. Maar mij uitmaken voor iemand die in de tweede oorlog verkeerd geweest is, iemand van de nsb, gaat mij te ver.