Zondag 4 redt het niet tegen BSC

De velden in Papendrecht waren afgekeurd maar gelukkig speelde Zondag 4 een uitwedstrijd tegen BSC 12 uit Roosendaal. Overigens op een uitstekend bespeelbaar veld. Zondag 4 begon goed aan de wedstrijd en nam na 20 minuten een 0-1 voorsprong. Reden voor BSC om een tandje bij te zetten en binnen 5 minuten hadden ze de zaak recht gezet, 3-1. Via een 4-2 ruststand is het uiteindelijk 6-2 geworden. Een verdiende overwinnig voor de thuisploeg die gewoon op alle punten net iets meer bracht dan Zondag 4.

We bedanken Herman voor de 45 gespeelde minuten en uiteraard ook gastdoelman Jurian Duijzer voor zijn prima optreden. Zijn eerste helft was nog wat onwennig maar in de tweede helft ging het uitstekend.

De familie Duijzer, voltallig aanwezig, is uitgeroepen tot supporter van de week.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.