Papendrecht ontvangt Groen-Wit

Papendrecht ontvangt Groen-Wit

Een ‘nieuwe’ tegenstander voor Papendrecht 3 aanstaande zondag, als Groen-Wit naar het Slobbengors komt. De club uit de wijk Princenhage in Breda was nog nooit eerder de opponent van Zondag 3 en dus zullen ongetwijfeld veel supporters uit nieuwsgierigheid een kijkje komen nemen. Papendrecht lijkt te beschikken over een redelijk ruime selectie, maar het is natuurlijk pas vrijdag. Onverwachte verhuizingen, hoestjes en de verjaardag van tante Jo kunnen nog roet in het eten gooien, maar vooralsnog ziet het er goed uit. Opvallende afwezige is wederom Rob Uitermarkt, die beweert een “project op zee te leiden”, wat in gewone mensen taal natuurlijk gewoon “werken op een Urker vissersboot heet”. Prettig is verder de verwachte rentree van Herman Woudenberg. De liefhebbers kijken weer uit naar een crosspass van deze linkspoot.

De wedstrijd begint om 10.00 uur en de scheidsrechter is heer Bosselaar, die wederom gaat proberen zich een weg te banen door het gekakel en gepruts om hem heen. De wedstrijdbal is geschonken door Ernst Eilbracht.

(Auteur: Wim)

Eén antwoord op “Papendrecht ontvangt Groen-Wit”

  1. Willy van der Kerkhof schreef:

    Interessant potje, hoop dat er nog kaarten bij
    Sigarenzaak Korswagen zijn te verkrijgen !