Thuiswedstrijd voor Zondag 3

Thuiswedstrijd voor Zondag 3

Als de weergoden geen roet in het eten gooien speelt Zondag 3 zondag een thuiswedstrijd tegen Irene ’58. De ploeg uit Den Hout kent een lastig seizoen, maar beschikt met Edwin van Arendonk en Kees van Zon over twee ervaren leiders die altijd in staat zijn een verrassende tactiek uit de hoge hoed te toveren. We zijn benieuwd hoe ‘hoog’ de backs zullen spelen, of het 5-3-2-systeem weer van stal wordt gehaald en op welke positie Pierre van Mook wordt geposteerd.

Papendrecht mist een aantal spelers, waaronder keeper Landstra en wederom Rob Uitermarkt. Herman Woudenberg en Gerardo Dell’Aquila zijn helaas al langer uit de roulatie.

Opmerkelijk deze week was het contact dat voormalig vedette Silvester Uneputty zocht met de leiding van Zondag 3. Hengelt hij naar een terugkeer, deze helaas naar Amsterdam verhuisde middenvelder? Als dat maar niet voor al te hoge verwachtingen bij het legioen leidt!

Verder heeft Papendrecht 3 deze week de KNVB voorgesteld het kunstgras in de reserve 6e klas afdeling 614 te verbieden. Of dat gaat lukken?

De wedstrijd begint uiteraard om 10.00 uur op gewoon gras. Scheidsrechter is heer Bosselaar, die zeer waarschijnlijk de kaarten weer op zak zal houden. De wedstrijdbal is geschonken door Bas(sie) Hagendijk.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.