Zondag 3 wint op karakter

Zondag 3 wint op karakter

Het heeft even geduurd maar daar was dan eindelijk de 3e overwinning van het seizoen. Uitslag 3-1. Makkelijk ging het zeker niet voor de Papendrechters. De gasten uit Den Hout waren technisch goed onderlegd en speelden ook met veel inzet. Zondag 3 had het hier moeilijk mee. Het gevolg was weinig goede aanvallen van de Papendrechters maar ook de spitsen van Irene’58 hadden het vizier niet op scherp staan. Dit leverde de ongebruikelijke ruststand van 0-0 op. Na de thee namen de gasten al snel een voorsprong van 0-1 door een echte spitsengoal. Nu was het duidelijk voor Zondag 3. Al ze nog wat wilden moest er iets geforceerd worden. En dat lukte ook! Uit een corner van Frank kopte Kenneth de bal in de richting van de goal. Onderweg zette Rob S. zijn kuif er nog tegen waardoor het leer tegen de touwen ging.

Even later pikte Luciën de bal op uit een afgeslagen corner en met een hard laag schot vloog de bal, tussen een woud van benen, de goal in. De gasten zetten nogmaals aan maar de solide verdediging gaf geen krimp. En nadat Frank met een vlammend schot, dat te machtig was voor de keeper van Irene, de marge had uitgebreid, speelden de Papendrechters een gewonnen wedstrijd.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.