We gaan naar Dubbeldam

We gaan naar Dubbeldam

Merwede, EBOH, DMC, Dubbeldam. Vaste prik was het vroeger voor spelers en fans van Zondag 3: “een ritje naar de Schenkeldijk”. Merwede en DMC bestaan inmiddels niet meer en EBOH voetbalt alleen nog op zaterdag. Gelukkig bleef bij Dubbeldam alles het oude en zo staat zondag de onvervalste derby Dubbeldam 6 – Papendrecht 3 op het programma.

Een lastige wedstrijd voor de rood-zwarten, want Dubbeldam beschikt over een gehaaide ploeg en doet het goed dit seizoen. Papendrecht is echter in goeden doen en met de steun van een vol uitvak moet er een stuntje mogelijk zijn.

De wedstrijd begint zondag om 10.00 uur. Voor de uitfans is er vrij vervoer. De meeste Papendrecht-aanhangers verzamelen om 9.30 uur bij ‘Het Trappie Af”. In de rust van de wedstrijd is er in de kantine van Dubbeldam een loterij en na afloop vindt het onvervalste boutdraaien plaats.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.