Zondag 3 wint bij Dubbeldam, 0 – 2 koekkoek

Zondag 3 wint bij Dubbeldam, 0 – 2 koekkoek

Het was alweer een tijdje geleden dat Zondag 3 Dubbeldam trof in de competitie. Maar vanmorgen was het zover, een mooi ritje door fraai Dordrecht naar de Schenkeldijk. Daar aangekomen bleek er weinig te zijn veranderd. Hetzelfde klassieke complex en ook bij tegenstander Dubbeldam 6 nog een aantal bekende gezichten.

We speelden op het oude hoofdveld van de voormalige voetbalvereniging Merwede. Het veld met een rijke voetbalhistorie lag er zwaar bij. En juist op dit veld speelde Zondag 3 een beresterke partij tegen de nummer 3 van de ranglijst. De Papendrechters speelden als een echt team, strijdend voor iedere meter en ook hard werkend voor elkaar.

Al na een kwartier volgde een snelle aanval opgezet door Luciën. Hij stuurde met een diepe pass Frank weg op links. Zijn voorzet kwam bij Kenneth die de doelman omspeelde en het leer tegen de touwen schoot. Dit was het sein voor Dubbeldam om nog extra aan te zetten op zoek naar de gelijkmaker maar Zondag 3 gaf niets weg. Verdediging en middenveld stonden als een blok en de spitsen Frank en Kenneth bleven gevaarlijk.

Na de thee hetzelfde beeld, het was zelfs zo alsof Dubbeldam al voelde dat er vandaag niets te halen was. En als er dan eens iets doorkwam was er altijd nog goalie Frank, maar hij kan een mooie clean-sheet bijschrijven. Met nog een kwartier te spelen kopte Rainier een corner van Frank kiezelhard onder de lat en was de wedstrijd beslist. Het laatste gevaar kwam van Dubbeldam maar de harde vrije trap werd door Frank uit de bovenhoek getikt. Na afloop tevreden gezichten in de kleedkamer van de Papendrechters, de beloning is weer drie prachtige punten erbij. De supporters keerden trots huiswaarts naar de overkant van de rivier. Dit weekend kan niet meer stuk.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.