Papendrecht naar TPO

Papendrecht naar TPO

Tonegido (Tot Ons Nut En Genoegen Is Deze Opgericht), HBOK (Het Begon Op Klompen), Cluzona (Club Zonder Naam). Schitterende namen van voetbalverenigingen in Nederland. Ook Tussen Puinhopen Opgericht (TPO) past in dit illustere rijtje. En laat dat nu net de tegenstander zijn van Papendrecht 3 aanstaande zondag.

Het Zondag3-legioen was zondag in opperbeste stemming. De lastige uitwedstrijd tegen Dubbeldam werd met 0-2 gewonnen en Papendrecht leverde een uitstekende teamprestatie. De verwachtingen voor zondag zijn dan ook weer hoog gespannen. Papendrecht mist echter beide doelmannen en of Kessi van de partij is, is nog onzeker.

Het thuisduel tegen TPO eindigde al na 45 minuten omdat TPO-icoon Henk van Boxtel met hartklachten naar het ziekenhuis moest. Gelukkig lijkt Henk goed te herstellen en heel Moerdijk hoopt dat hij zijn rentree kan maken op het groene veld. Of dat zondag al gebeurt, is afwachten.

Het duel in Moerdijk begint om 10.00 uur. De supportersbussen vertrekken om 9.15 uur van het parkeerterrein bij de VIVO.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.