Zondag 3 brengt te weinig

Zondag 3 brengt te weinig

Uit tegen TPO, de wedstrijd in Moerdijk blijkt een lastige horde te zijn voor Zondag 3. Dat was ook nu weer het geval. De opening was voor TPO 3 en de Papendrechters zijn geen moment in de wedstrijd geweest. Sterker nog, de hele partij hebben ze achter de feiten aangelopen. Maar het moet gezegd worden dat Zondag 3 bleef voetballen en probeerde er nog het beste van te maken. Uiteindelijk was dit niet genoeg voor een resultaat. Via een treffer in de eerste helft nam TPO de voorsprong en nadat de 2-0 viel halverwege de tweede helft was de wedstrijd wel beslist. De punten bleven in Moerdijk. Beste man aan Papendrechtse kant was het keepersduo Edwin/Johan. Zij keepten ieder één helft en deden dit uitstekend. Na afloop werd het toch nog gezellig. In de knusse kantine was er voldoende bier en gebakken vis voor iedereen.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.