Zondag 3 naar Princenhage

Zondag 3 naar Princenhage

Een week na de onnodige nederlaag bij TPO opnieuw een uitwedstrijd voor Zondag 3. De reis gaat naar de Bredase volksbuurt Princenhage waar wordt aangetreden tegen het zesde elftal van Groen Wit. Een volslagen onbekende tegenstander voor rood-zwart, want nooit eerder was de club uit Breda tegenstander van Papendrecht.

Papendrecht mist een waslijst aan spelers. Gelukkig beschikt Zondag 3 over een uitstekende jeugdopleiding en waarschijnlijk zullen opnieuw enkele jongelingen hun debuut maken. Hopelijk zijn zij bestand tegen de druk die het spelen op het niveau van de reserve 6e klas nu eenmaal met zich meebrengt.

De wedstrijd begint om 10.00 uur. De supportersbussen vertrekken om 9.00 uur vanaf de parkeerplaatsen bij hotel De Staatse Schans.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.