Zondag 3 valt ver terug na wervelende start

Zondag 3 valt ver terug na wervelende start

Het begon zo mooi op het door rijp wit bevroren kunstgrasveld, knus gelegen tussen de huizen in de volkswijk Princenhage in Breda.
Zondag 3 had een goede start tegen Groen Wit 6. De Papendrechters speelden naar voren, hield de tegenstander onder druk, liet de bal het werk doen en kreeg kans op kans. Doelpunten bleven dan ook niet uit en 2 keer rondde Mark keurig af. Het ene doelpunt nog mooier dan de andere. Waar het precies aan lag is niet duidelijk maar langzaam verloren de Papendrechters de grip op de wedstrijd. En nadat Groen Wit op slag van rust met de eerste de beste kans de aansluitingstreffer liet aantekenen, was het leed eigenlijk al geschied. Na de rust was nog maar één team de baas op het veld en dat was de thuisploeg.

Zondag 3 moest lijdzaam nog 2 doelpunten toestaan en het was aan goalie Johan te danken dat de score niet verder op liep. Het spel van Zondag 3 was louter plichtmatig en al kreeg Mark in de slotminuut nog een kansje op de gelijkmaker en al hadden we dat punt graag mee naar huis genomen, echt verdiend zou het niet zijn geweest.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.