Zondag 3 speelt prima tweede helft

Zondag 3 speelt prima tweede helft

Velen waren benieuwd hoe Zondag 3 uit de winterstop zou zijn gekomen. Het verplichte Kerstreces is namelijk altijd een zware periode voor de Papendrechters. Veel gezelligheid, een hapje en een drankje of twee, weinig tot niet trainen. Niet echt een goede sportvoorbereiding op de tweede seizoenshelft. En als je dan ook nog eens al op 18 januari, bij 2 graden boven nul, op een kunstgrasveld tegen nogal jeugdige IFC-ers aan de bak moet, belooft dat niet veel goeds. Toch speelden de Papendrechters een prima tweede helft. De tegenstander opende nog wel de score maar daarna was het rood/zwart wat de klok sloeg. De tegenstander had namelijk haar kruit al in de eerste helft verschoten. Goed combinatievoetbal van Zondag 3 leverde mooie aanvallen op. En al snel vielen ook de gewenste doelpunten. 2 keer was het Kenneth, die gewoon doorging waar hij in december was gebleven, doelpunten maken dus. Het werd nog mooier toen Eric een prima corner van Frank in de verre hoek kopte. En het was dat IFC de wedstrijd met een treffer op de valreep in het slot gooide anders hadden er nog vreemde dingen kunnen gebeuren op sportpark Schildman. IFC had wel de eerste helft gewonnen, best ruim overigens. Dus de punten bleven verdiend in Hendrik-Ido-Ambacht. Uitslag 9-3.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.