Gehavend Papendrecht 3 gaat naar Oosteind

Gehavend Papendrecht 3 gaat naar Oosteind

“Hoe is het mogelijk op dit niveau”, hoor je de trouwe aanhang van Papendrecht 3 brommen. Liefst 8 spelers uit de selectie gaan samen naar Oostenrijk en laten hun team en supporters in de steek.

Maar “elk nadeel hep zun voordeel”. Voor teammanager JWDM is het een unieke gelegenheid om spelers uit de jeugdafdeling van Zondag 3 een kans te geven zich te bewijzen. Rood-zwart treedt zondag daarom aan met een mooie combinatie van spelers van 50 en 16 jaar oud. Of dit succes oplevert is weer afwachten.

Tegenstander OVV ’67 5 is een geduchte opponent waartegen Papendrecht al vaker heeft gespeeld. Thuis was Papendrecht regelmatig succesvol, maar in Oosteind wist Papendrecht nog geen punten te scoren.

Papendrecht wordt zondag gesteund door ’twee bussen’ fans, die om 9.00 uur vertrekken van de parkeerplaats bij De Pepermolen. De wedstrijd start om 10.00 uur stipt en wordt gespeeld op een gewoon grasveld. Gaat Zondag 3 stunten?

Commentaren zijn niet meer mogelijk.