Zondag 3 redt het niet

Zondag 3 redt het niet

Het beloofde een pittige ochtend te worden. Zondag 3 trad aan tegen OVV’67 5 in Oosteind. En aangezien 8 spelers er de voorkeur aan gaven om een weekje te gaan skiën, was het een flinke puzzel voor teammanager JWDM. De oplossing werd gevonden bij de jeugd. Mark, Rick en Lars: bedankt voor jullie uitstekende bijdrage. Dan de wedstrijd. De eerste helft ging gelijk op, beide teams speelden goed voetbal en het was de thuisploeg die als eerst scoorde. Zondag 3 deed er een tandje bij en wist in een goede fase een veldoverwicht te creëren. De terechte treffer bleef dan ook niet uit. Luciën gaf vanaf links een heerlijke voorzet en Arie wist de bal te controleren om het leder daarna volley onder de lat te knallen. Met 1-1 werd ook de rust bereikt.

Maar waar de Papendrechters niet konden wisselen, bracht de thuisploeg in het toch al goede team 3 versterkingen in. Het werd Zondag 3 te machtig en de Oosteinders wisten met nog 2 treffers de 3 punten te bemachtigen. Maar Zondag 3 had zich kranig geweerd mede dankzij de 3 jongelingen van VV Papendrecht.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.