Zondag 3 heeft totale off-day

Zondag 3 heeft totale off-day

In Dordrecht werd al een half jaar uitgekeken naar deze wedstrijd, de affiche Papendrecht 3 – Dubbeldam 6. De heenwedstrijd was een kraker, gewonnen door de Papendrechters met sterk en overtuigend spel. Dubbeldam stond hoger op de ranglijst maar Zondag 3 won die partij met 0-2.
Vandaag was alles anders. Zondag 3 gaf niet thuis. Oké, het veld was hobbelig, er stond een straffe wind. Maar ja daar heeft natuurlijk iedereen last van. Of toch niet. Dubbeldam controleerde de bal, bepaalde het spel en zette Zondag 3 onder druk. Het wachten was op fouten en die kwamen dan ook. Door de fouten kwamen ook de goals en zo was de wedstrijd al snel geen wedstrijd meer. Ruststand 0-4.

In de tweede helft probeerden de Papendrechters er nog wat van te maken maar het lukte niet. Een strafschop werd naast geknald en de beste kans was voor Wilco maar zijn inzet werd uitstekend gekeerd door de Dubbeldam-goalie. De Dordtenaren scoorden nog 2 keer en zo werd het een duidelijke nederlaag voor Zondag 3. Al met al een wedstrijd om snel te vergeten. Dat moet ook want komende zondag komt de koploper op bezoek.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.