Zondag 3 treft tegenstander op titelkoers

Zondag 3 treft tegenstander op titelkoers

Koploper Internos 11 kwam vanmorgen op bezoek op het Slobbengors. In het vorige seizoen miste dit team de titel doordat de prestaties in het slot van de competitie wat verslapten en ze uiteindelijk het kampioenschap op één punt misten. Dat willen ze dit seizoen niet laten gebeuren. De Papendrechters hebben het geweten.

Vanaf de eerste minuut zetten de gasten vol aan. Zondag 3 moest achteruit en bezweek al snel onder de druk. Zelf kregen de Papendrechters een klein kansje maar dat werd niet benut.
Ruststand 0-4.
De tweede helft stond op punt van beginnen toen nog enige verschuivingen in de opstelling moesten plaatsvinden.

De Papendrechters stonden even niet goed en binnen enkele minuten was het 0-6. Toch bleef Zondag 3 voetballen en kreeg een kleine beloning. De beste man van de thuisploeg, Wilco Theunisse, rondde een mooie aanval over rechts snoeihard af. En het was dat Zondag 3 wederom een strafschop wist te missen (ik ben de tel even kwijt), anders…

Nou nee, misschien een wat draaglijker score.
Het slotakkoord was voor de aanstaande kampioen, einduitslag 1-7.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.