Zondag 3 glijdt weg

Zondag 3 glijdt weg

Het gras wil nog niet echt groeien op het Slobbengors. Op het XtraGrass staan alleen wat groene kunstgrasvezels overeind. Maar goed, het veld is wel vlak.
Vandaag hoopte Zondag 3 weer eens een resultaat te halen na een magere reeks wedstrijden. Ik kan het vast verklappen, het is niet gelukt. Tegenstander HZ’75 3 greep de volle winst.
Het begon allemaal heel mooi voor de Papendrechters. Het was Johan ‘nooit meer wissel’ die vanaf 25 meter uithaalde en de bal in de bovenhoek zag vliegen. Lang konden de Papendrechters niet genieten van de voorsprong. Sterker nog, na een tiental minuten had HZ de stand al omgebogen.

In de tweede helft liep de score nog verder op. Zondag 3 probeerde het nog wel en bleef ook voetballen. Maar de kleine kansjes werden niet benut. Zo eindigde de wedstrijd in 1-8, weer een flinke nederlaag. Er resteren nog 4 wedstrijden dit seizoen, nog 12 punten te verdienen!

3 Antwoorden op “Zondag 3 glijdt weg”

  1. Johan Cruijff schreef:

    Papendrecht voetbalde als een kip wie geen kop hep. Hun kunnen dan doorlopen door die geitenkaas. Maar je hep pas een probleem als je het ziet en als hun het niet zien is er dus geen probleem. Dat is logisch.

  2. Sjoerd Moessoe schreef:

    Weer een afgang voor Zondag 3. Waar vorig seizoen nog de halve finale van de beker werd gehaald is het dit seizoen kommer en kwel. Coach Guus H. lijkt het ook niet meer te weten. De peperdure winteraankopen Gregory van der W. en Daley B. worden niet opgesteld. Beide backs mogen hun kunsten alleen op maandagavond bij Zondag 3b vertonen. Volgens Guus H. is dit omdat zij het spelsysteem van de hoofdmacht nog niet begrijpen. Daarnaast wees Guus op het feit dat de steraanvaller en spelbepaler niet aanwezig waren. En dat het feest bij PKC op zaterdagavond wel heel slecht gepland was. Zal allemaal best. Belangrijker is dat de gretigheid van de spelers pas NA de wedstrijd aan het licht komt. Als de schaal friet wordt geserveerd namelijk!

  3. Johan Derksen schreef:

    Een belachelijke stelletje prutsers dat zondag 3. Heel snel naar het bejaardenhuis en de deur op slot doen. Het is een belediging voor het voetbal. Opheffen graag.