Zondag 3 recht de rug

Zondag 3 recht de rug

Het waren zware tijden voor Zondag 3. De Papendrechters moesten een aantal nederlagen incasseren, enkele met grote cijfers. Vanmorgen stond de uitwedstrijd tegen Irene’58 5 op het programma. Volgens teammanager JWDM één van de laatste kansen op punten. Vandaar dat het aankwam op tactiek. Hij toverde een onverwachte opstelling uit de hoge hoed. Aanvankelijk leek dit bij sommige spelers tot nervositeit te leiden. Maar gedurende de wedstrijd werd het strijdplan voor iedereen steeds duidelijker. Tel daarbij op dat de Papendrechters wilden strijden voor elke meter én voor elkaar.

Halverwege de eerste helft zette Kevin met een splijtende pass Wilco alleen voor de keeper die keurig wist af te ronden.

Na de thee probeerde de thuisploeg het nog wel maar werd nauwelijks meer gevaarlijk. En als er dan nog wat door kwam was daar keeper Frank die een zeer sterke wedstrijd keepte. Voorin werd de wedstrijd beslist door Johan in 60 seconden. Eerst kopte hij een corner van Frank werkelijk schitterend in de kruising. Nauwelijks later legde hij van 25 meter aan voor een schot wat in de rechter benedenhoek verdween. Wilco bekroonde zijn prima wedstrijd ook nog met een tweede treffer en Zondag 3 speelde een gewonnen wedstrijd. De verdediging hield de nul. Complimenten voor iedereen. Verder was het blok op het middenveld opvallend. Ramon en Edwin maakten daar de dienst uit. Kortom het was een heerlijke ochtend voor Zondag 3. Waarvan akte!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.