Zondag 3 valt van roze wolk

Zondag 3 valt van roze wolk

Dat was een fijn weekje voor Zondag 3. Lekker nagenieten van die mooie uitoverwinning. Maar het is zo weer zondag en vanmorgen diende er gewoon aangetreden te worden, ditmaal thuis tegen IFC 7. En dat was in de heenwedstrijd een lastige dobber voor de Papendrechters. En dat werd het nu weer. IFC 7 speelt goed verzorgd voetbal, flink tempo, strakke passing, veel lopende mensen. Het was allemaal teveel voor Zondag 3. De foutjes werden gemaakt en ook direct koelbloedig afgestraft. De score liep al snel op in de eerste helft. En dat was jammer voor de talrijke, vooral vrouwelijke, supporters.

Na de rust hoopte Zondag 3 de schade te kunnen beperken maar dat lukte niet.

Toch kwamen tegen het einde van de wedstrijd nog een aantal prima kansen voor rood-zwart. Maar het lukte alleen Johan, who else, om te scoren. Een corner van Frank werd prachtig onder de lat gekopt. Nadat Johan op zaterdag een zware vrijgezellendag voor Frank had georganiseerd, redde hij op zondag de spreekwoordelijke eer voor Zondag 3. Hulde!

Eén antwoord op “Zondag 3 valt van roze wolk”

  1. Willie van der Kerkhof schreef:

    Absolute klasse die Keizer !