Zondag 3 geeft masterclass ‘verdedigen’

Zondag 3 geeft masterclass ‘verdedigen’

Vandaag stond voor Zondag 3 de laatste uitwedstrijd van dit seizoen op het programma. We gingen op bezoek in Prinsenbeek waar het zeer jeugdige team van Beek Vooruit 12 de tegenstander was. Gezien de ervaringen uit de heenwedstrijd werd er een zeer defensief strijdplan uit de hoge hoed getoverd. En dat werkte uitstekend. Zondag 3 hield de rijen gesloten en de ruimtes klein.
De aanvallen van Beek Vooruit werden in de kiem gesmoord en als er dan eens wat door kwam stond doelman Frank zijn mannetje. De twee eenzame spitsen Rob en Frank probeerden het de verdediging van de thuisploeg moeilijk te maken, maar dat viel zonder steun niet mee.

Wat zeer positief was dat ondanks de vele pijntjes de Papendrechters niet opgaven en gewoon door gingen. Respect daarvoor! Zondag 3 verloor overigens wel, nipt.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.