Slotakkoord is voor Zondag 3

Slotakkoord is voor Zondag 3

Het was een drukte van belang in de kleedkamer van Zondag 3. Velen waren gekomen om de laatste thuiswedstrijd van het seizoen te spelen. Tegenstander was Virtus 5 uit Zevenbergen. De gasten begonnen goed aan de wedstrijd en hadden een klein veldoverwicht. Grote kansen leverde dit echter niet op. Zondag 3 had moeite om goede aanvallen op te bouwen en wist de spitsen niet te bereiken. Ruststand 0-0.
In de tweede helft was Zondag 3 de bovenliggende partij, speelde beter en kreeg kansen. Kenneth was niet te houden vandaag en na een scherpe aanval ging hij alleen op de keeper af. Even omspelen die keeper en Kenneth liet het net bollen, 1-0. Bovendien wist Kenneth met deze treffer de felbegeerde titel ‘Topscorer seizoen 20142015’ voor zich op te eisen. Proficiat!

Zondag 3 zat in een zetel en Virtus kon geen vuist meer maken. Alleen een afstandsschot maar dit werd klasse gekeerd door Frank. Zondag 3 kreeg ook nog kansen op de beslissende 2-0 maar die kwam niet. Zo bleef het tot het einde spannend maar na het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Bosselaar konden de armen in de lucht. Zondag 3 sluit het seizoen af met een mooie overwinning!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.