Herman weer volop in actie

Herman weer volop in actie

Gedurende het seizoen 2014-2015 trainde Herman een zondagploeg. Daarom kon hij maar één keer meedoen. Gelukkig voor ons komt daar verandering in.

“Beste Mannen van Zondag 2, vanaf het nieuwe seizoen ben ik weer volledig beschikbaar, uiteraard m.u.v. blessures, schorsingen e.d. Door omstandigheden heb ik mijn trainerscarrière verplaatst naar een  zaterdagvereniging. Inmiddels heb ik ook al een zaterdagclubje gevonden, dus mijn trainerscarrière komt niet in gevaar. 🙂 . Dus deze fanatiekeling is weer te bewonderen op de Papendrechtse velden en in de verre omtrek. Eigenlijk vind ik het ook wel weer fijn om een potje te kunnen voetballen. Mvrgr Herman.”

Wim: “Mooi Herman. Eindelijk weer eens een fatsoenlijke voorzet vanaf links.”
“Wim, Haha, komt goed. Met vriendelijke groet, Herman.”
“Herman, goed dat je er weer bij bent. Groet, Marcel.”

“Geweldig nieuws voor ons team, Herman. En niet te vergeten onze grote supportersschare. Onze linkspoten zijn immers een stuk beter dan die rechtse kneuzen, uiteraard afgezien van Ramon. Ik verwacht dan ook dat ons niveau met sprongen omhoog zal gaan. Voor mij persoonlijk ook heel fijn, die enkele keer dat ik meedoe (zal wel niet veel meer worden vanwege mijn toenemende blessuregevoeligheid). Kan ik de bal eindelijk weer eens kwijt. Het betekent bovendien dat ik Rob U. of wissel kan zetten of in de opstelling heel ver van mij vandaan. Een heerlijk vooruitzicht. Groeten, Jan Willem.”

“Hallo allemaal, Herman moest een tijdje geheimzinnig doen over de ploeg die hij dit seizoen gaat trainen, maar ik mag het nu wereldkundig maken: Herman wordt de nieuwe trainer van Zaterdag 2! Morgen verschijnt hierover een bericht op de website van VV Papendrecht. Van harte gefeliciteerd Herman en heel veel succes toegewenst. Groeten, Jan Willem.”
Wim: “Als hij maar geen spelers gaat ronselen van Zondag 2.” “Herman: we hebben er geen enkele moeite mee als je Rob & Rob overhevelt naar Zaterdag 2. Graag zelfs. Groeten, Jan Willem.” Rob U.: “Zaterdags moet ik boodschappen doen en stofzuigen…..” Wim: “Geen paniek om niks a.u.b.!” Rob U.: “Toch is het echt zo Wim… is geen paniek zaaien…. elke zaterdag krijg ik een zo’n lijstje……” Wim: “Rob, de Pietje Bambergen van ons elftal!” “Rob U.: zondags voer je je taken ook nooit uit. Ik kan me daarom niet voorstellen dat je dat zaterdags wel zou doen. Groeten, Jan Willem.”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.