Zondag 2 wint in Hank

Zondag 2 wint in Hank

Het grasveld in Hank lag er schitterend bij vanmorgen. Zondag 2 trad hier aan in de eerste competitiewedstrijd tegen Be Ready 5. De supporters waren benieuwd hoe de Papendrechters het er van af zouden brengen aangezien het bekeravontuur dit jaar niet erg succesvol was.
Marcel en Arie waren buiten de basis gelaten, zonder morren namen zij plaats langs de lijn. Zondag 2 had een goede start en wist de wedstrijd te controleren zonder overigens te domineren. De kleine kansjes die volgden werden niet benut. Be Ready 5, overigens een oude bekende van de Papendrechters, voelde dat er wat te halen was en wist het middenveld in zijn greep te krijgen. De kansen die hieruit voorkwamen waren een stuk gevaarlijker. Eerst wist invaller doelman Rainier nog een schot uit de bovenhoek te ranselen maar op een kopbal van 5 meter na een perfect aangesneden corner was hij kansloos. 1-0 voor de thuisploeg. Daarna raakten er 2 spelers geblesseerd bij Zondag 2 en moesten Marcel en Arie al in de eerste helft invallen. En dat had gevolgen. Eerst was het Marcel die vanuit de linksbackpositie opstoomde, 3 man uitspeelde en vervolgens Kevin met een perfecte steekbal alleen voor de keeper wist te zetten. Helaas nog geen treffer. Even later was het wel raak. Rob S. die uitstekend speelde aan de rechterkant zag Arie vrijkomen op het middenveld. Rob speelde de bal op maat aan en het schot van de middenvelder was de keeper van Be Ready te machtig. Nog in de eerste helft was er na een corner van Lucien weer een opvallende rol voor Rob S. Hij liet zien dat werken zonder bal ook belangrijk is. Mede door zijn inzet in de doelmond was het uiteindelijk Wilco die de 1-2 binnen knalde. Dit was ook de ruststand.
Na de thee had Zondag 2 de partij helemaal onder controle. En nadat de derde invaller Kenneth met een sublieme lob voor de veilige voorsprong van 1-3 had gezorgd was het duidelijk dat de wedstrijd gewonnen zou worden. Het slotakkoord was voor Johan die uit een corner van opnieuw Lucien ook zijn goaltje mee wist te pikken.
Zondag 2 leverde een mooie teamprestatie vanuit een goed georganiseerde verdediging. Iedereen had daarin een belangrijk aandeel. Toch nog even een extra pluim voor onze beide youngsters Kevin en Antony, goed gespeeld!
Supporter van de week is Frank G. De geblesseerde aanvaller kwam gezellig naar de verrichtingen van zijn voetbalmaten kijken.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.