Zondag 2 komt tekort

Zondag 2 komt tekort

Het werd een pittig potje afgelopen zondag tegen Unitas 4. Vooraf zag het er best prima uit. Het hoofdveld lag er schitterend bij in Gorinchem, dauw op het gras en een heerlijk zonnetje. Unitas 4 bleek echter een uitstekend team: jong, snel, technisch vaardig en spelend met een duidelijke visie. De Papendrechters hadden het er maar moeilijk mee. Veel verdedigen en tegenhouden was het devies.
Tot de rust ging dat aardig, met een 2-0 achterstand werd de thee gehaald. Daarna liep de score helaas verder op. Het moet gezegd dat Zondag 2 er, binnen haar mogelijkheden, alles aan deed om de score te beperken. Maar dat was niet genoeg om Unitas van een gemakkelijke overwinning af te houden.
Helaas, maar het was niet anders.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.