Zondag 2 herpakt zich

Zondag 2 herpakt zich

Vandaag kwam koploper SC Amstelwijck 6 op bezoek. En daar werd na de zware partij van vorige week toch met enige zorg naar uitgekeken. Maar Zondag 2 bleek fysiek en mentaal hersteld. De Papendrechters leverden een uitstekende wedstrijd af. De Dordtenaren bleken uiteindelijk net iets beter maar het was 90 minuten lang een echte wedstrijd. Bovendien ook een hele sportieve wedstrijd, een “makkie” voor scheidrechter Bosselaar.
De gasten kwamen op 0-1 halverwege de eerste helft, dit was tevens de ruststand. In de tweede helft kopte Eric een corner van Herman tegen de touwen, 1-1. Maar van deze gelijkmaker kon Zondag 2 niet lang genieten. En nadat Amstelwijck een kwartier voor tijd de marge nog verder had uitgebouwd naar 1-3 bleek een resultaat voor Zondag 2 te ver weg.
Toch kon de ploeg na het laatste fluitsignaal met opgeheven hoofd van het veld. De toeschouwers hadden ook genoten van de prima prestatie!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.