Zondag 2 pakt een punt

Zondag 2 pakt een punt

Het was een prima partij vanmorgen op het Slobbengors. Zondag 2 trad aan tegen het sterke Veerse Boys 5. De tegenstander bleek ook een goed voetballende ploeg te zijn. Maar de Papendrechters waren zeker niet minder in deze aantrekkelijke wedstrijd. Uiteindelijk werd het een 2-2 gelijkspel. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Zondag 2 opende de score door Kevin die hard en hoog binnenschoot. Het was jammer dat Veerse Boys al snel weer langszij wist te komen. De Papendrechters zochten daarna opnieuw naar de voorsprong en die kwam er ook. Eric kopte een corner van Lucien in de verre hoek. Veerse Boys had ook hier een antwoord op. Zondag kreeg de bal niet weg en via een verdediger werd het 2-2.
In de tweede helft probeerde Zondag 2 de snelheid van Kenneth en Wilco te benutten maar het leverde geen treffers meer op. Gelukkig hadden de Papendrechters de zaken verdedigend goed op orde en zo bleef het bij een gelijkspel.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.