Zondag 2 ziet af

Zondag 2 ziet af

Op deze prachtige herfstdag speelde Zondag 2 de thuiswedstrijd tegen ZBC’97 2 uit Zwijndrecht. Op voorhand leefde er bij de Papendrechters de gedachte dat er wel wat te halen viel tegen deze tegenstander. De eerste helft lukte dat ook best aardig. Zondag 2 had veel balbezit maar wist daaruit toch te weinig kansen uit creëren. Daarnaast bleken de gasten ijzersterk in de omschakeling en daaruit namen ze ook een voorsprong van 0-2. Maar nog voor rust kopte verdediger Eric (inmiddels gedeeld topscorer!!) een voorzet van Herman binnen. Zo bleef Zondag 2 tot de rust in de wedstrijd. De tweede helft was echter voor ZBC. Binnen 10 minuten scoorden zij drie maal en was de wedstrijd beslist. Zondag 2 kreeg een lesje in modern voetbal. Druk zetten op het hele veld door alle spelers, een goede omschakeling, makkelijk de vrije man vinden en kansen benutten. Hopelijk heeft Zondag 2 er iets van geleerd en kunnen ze dit toepassen in volgende wedstrijden. Want Zondag 2 bleek mentaal niet geknakt. Tijdens de derde helft, op het rood-zwarte plein in de herfstzon, bleef het lang gezellig met als klap op de vuurpijl de beloofde schaal patat van Robbie U.!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.