Zondag 2 haalt uit

Zondag 2 haalt uit

Zondag 2 ging vanmorgen op bezoek bij SVW 2 in Gorinchem, uitslag 1-6. En nu kunnen we hier een heel verhaal op gaan hangen over dat het team zo goed stond. Dat iedereen in het teambelang heeft gespeeld, doelman Frank weinig te doen heeft gehad. Dit mede kwam doordat de verdediging haar zaakjes prima op orde had. De middenvelders goed bewogen, diepgang hadden en ook nog de verdedigende taken niet vergaten. Dat Kenneth zoveel mooie assists gaf en Kevin het bal mocht openen.
Maar het was natuurlijk de wedstrijd van onze goalgetter Wilco. Hij draaide de hele verdediging van de tegenstander dol en gaf de keeper maar liefst VIJF maal het nakijken. Hierdoor schaarde hij zichzelf bij de grote spitsen van deze aarde die ook 5 maal in 1 wedstrijd hebben gescoord. Ik noem er een paar: Messi, Ronaldo, Lewandowski, Houtman, van Wijngaarden. Ik ga niet verder. Wilco mag de hele week met de borst vooruit lopen, hulde!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.