Zondag 2 piept en kraakt

Zondag 2 piept en kraakt

Het is een lastige wedstrijd geworden voor Zondag 2 vanmorgen in Raamsdonk. De Papendrechters traden aan tegen het vierde van plaatselijke FC. Allereerst bleek voor een aantal spelers het sportpark wat moeilijk te vinden, dit werd afgeschoven op oude-navigatiesoftware (waarschijnlijk het woord van 2016). Of het was de mist natuurlijk. Feit is dat een aantal basisspelers zonder warming up aan de wedstrijd moest beginnen. Gelukkig konden ze nog even bijkomen tijdens de strenge pasjescontrole, een vast ritueel in de zesde klasse. Toen de bal eindelijk ging rollen bleek Raamsdonk een fitte ploeg met een duidelijke voetbalvisie. Zondag 2 had het lastig maar kreeg toch kansen. Maar nadat de strijd om de Sven-van-Beek-bokaal was losgebarsten kreeg Raamsdonk de overhand. Het bleek definitief, ruststand 3-0. Met het bereiken van de rust waren de Papendrechters ook al een half team aan geblesseerde spelers kwijt geraakt.
Na de thee kon Zondag 2 de partij redelijk gecontroleerd uitspelen maar een doelpunt zat er niet meer in.
Raamsdonk won de wedstrijd met 4-0. Overigens een hele sportieve wedstrijd met een prima scheidsrechter.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.