Zondag 2 verdient meer

Zondag 2 verdient meer

Het leek op voorhand een moeilijke uitwedstrijd tegen de nummer 4 uit de rangschikking maar opnieuw legde Zondag 2 een prima partij voetbal op de mat. In het begin van de wedstrijd was het even zoeken omdat de thuisploeg probeerde vroeg druk te zetten tijdens de opbouw. Maar de Papendrechters werkten zich onder die druk uit en wist op die manier de spitsen aan het werk te zetten. Het leverde wat kansjes op maar nog niet echt doelgevaar. Totdat Kevin de bal op zo’n 20 meter van de goal voor zijn voeten kreeg. Reageren konden de verdedigers en keeper niet want uit stand schoot Kevin de bal in de bovenhoek. Met deze 0-1 stand werd de rust bereikt. Zondag 2 mocht hiervoor ook zijn keeper bedanken. Edwin verrichte enkele fenomenale reddingen. Naamgenoot van der Sar had het niet beter gedaan.
In de tweede helft hadden de Papendrechters een slecht kwartiertje. Hierin vielen helaas 2 wat onduidelijke tegendoelpunten. Feit is wel dat Zondag 2 in de achtervolging moest. Maar Frank maakte zijn rentree na maandenlang blessureleed. En het was te merken dat hij er weer was. Hij speelde goed en spoorde zijn team aan. Helaas viel de zo verdiende gelijkmaker niet. Johan was er nog het dichtste bij maar zijn kopbal werd van de lijn gehaald.
Na afloop echter geen treurige gezichten in de kleedkamer. We hadden tenslotte prima gespeeld. De schaal friet en hapjes gingen er dan ook goed in, Lucien bedankt!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.