Zondag 2 heeft het zwaar

Zondag 2 heeft het zwaar

Vanmorgen stond de thuiswedstrijd tegen SVW 2 op het programma. En aangezien de uitwedstrijd een duidelijke 1-6 overwinning had opgeleverd, leefde Zondag 2 vol goede moed toe naar deze wedstrijd.
Echter nadat het eerste fluitsignaal van de uitstekende scheidsrechter Van Toor had geklonken bleek het toch anders te zijn. Of het nou de ietwat rommelige voorbereiding was of het feit dat Zondag 2 probeerde te starten met 12 man. We zijn er nu nog niet achter. Maar één ding was zeker. SVW 2 bepaalde het spel en dat bleef zo 90 minuten lang. En het was niet zo dat de Papendrechters het niet probeerden of er met de pet naar gooiden. Dat was zeker niet het geval. Maar SVW strafte de foutjes wel af en nam al in de eerste helft afstand. Wilco scoorde voor rust nog de 1-4 uit een strafschop maar na rust ging SVW gewoon verder waar ze gebleven was en liep uit naar 1-7. Het slotakkoord was voor Wilco die nog een klasse spitsengoal maakte. Maar de punten gingen naar Gorinchem. Zondag 2 moest de wonden likken, die er genoeg waren met dank aan het niet zo fijne kunstgras. Maar Zondag 2 geeft niet op en gaat het met een dubbel Paasprogramma in het vooruitzicht gewoon opnieuw proberen.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.