Zondag 2 beleeft top zaterdag

Zondag 2 beleeft top zaterdag

Het werd een heerlijke wedstrijd vanmiddag op het Slobbengors. Zondag 2 was sterk en heeft de tegenstander geen kans gegeven. De keeper had weinig te doen en liet als het wel nodig was zijn klasse zien. De verdediging stond als een blok, speelde solide en gaf niets weg. Het middenveld heerste, er was volop beweging en creativiteit om de aanval te zoeken. Ook verdedigend was het middenveld goed, de bal werd steeds snel heroverd om weer aan de volgende aanval te bouwen. De aanval speelde ook prima, dankzij veel beweging werd de verdediging van de tegenstander regelmatig uitgespeeld. Ook de scheidsrechter floot goed, bovendien liet hij niet met zich sollen. Kortom een volkomen verdiende overwinning, 4-1. Het talrijke publiek heeft er van genoten.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.