Zondag 2 boekt flitszege

Zondag 2 boekt flitszege

Eindelijk weer eens voetballen op echt grasveld, een beetje hobbelig maar daar hoor je ons niet over. Zondag 2 trad aan op veld 3 tegen Raamsdonk 4. In de uitwedstrijd eerder dit seizoen gaven de Papendrechters niet thuis. Maar dit was weer een nieuwe wedstrijd. De gasten hadden in de eerste 5 minuten een klein overwicht, maar de enige kans werd fraai gepakt door keeper Frank. Al snel kwamen de Papendrechters aan het voetballen. De spitsen werden gezocht en na een kwartier ging Johan goed door op rechts en legde de bal panklaar op het hoofd van Wilco, 1-0. Zondag 2 ging direct door op zoek naar een volgende treffer. Inmiddels bleken de gasten last te hebben van een groot aantal pijntjes. Overgehouden aan een midweekse inhaalwedstrijd. Helaas moesten de mannen van Raamsdonk toezien hoe meerdere spelers uitvielen. Zo werd het een flitszege voor Zondag 2. Overigens zien we deze sportieve ploeg graag weer in een volgende competitie voor een nieuw treffen!
Aangezien Zondag 2 nog wat energie over had werd besloten tot een onderlinge 7×7. En dan blijken sommige spelers ineens bijzondere kwaliteiten te bezitten. Man van de wedstrijd was dan ook JWDM die met zijn vele rushes en 3 (en niet 2 zoals ik abusievelijk eerst heb gemeld) treffers de partij besliste.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.