Hoeven 6 – Papendrecht 5: 1 – 0

Het begon als een mooie zondagochtend op 19 april 2009, lekker zonnetje, iedereen heeft er zin in. Uit tegen Hoeven in Brabant. Het veld blijkt nogal slecht, weinig gras en hobbelig. Hoeven heeft de beschikking over een fel gekleurde wedstrijdbal, maatje 3. Bij Bart Smit te verkrijgen voor EUR 2,95. Tevens te gebruiken als volleybal of waterpolobal. Als er tenminste voldoende lucht in zou zitten. Bij de scheidsrechter hoeven we hiermee niet aan te komen. Zijn tenue lijkt verdacht veel op dat van het thuisspelende team. Het trainingsjack doet dienst tegen de kou. Zo kan hij het spel op een meter of vijftig prima volgen. Hij heeft het al druk genoeg met het coachen van zijn eigen medespelers. Genoeg hierover! Zondag 5 was vandaag niet best. Al snel wat geschutter achterin en de bal ligt bij Gerrit in het netje, 1-0. De resterende 85 minuten zijn we bezig geweest om te proberen deze achterstand ongedaan te maken. Dit leverde een kans of 20 op. Die waren aan de Papendrecht spitsen niet besteed. Dit leidt uiteindelijk tot nog meer druk. Zelfs de complete achterhoede verschijnt aan het front. Verder dan een afgekeurde goal van Jan Willem komen we niet. Volgende keer moet keeper Gerrit ook maar mee naar voren. Het is duidelijk, Zondag 5 verliest en dat hebben we volledig aan onszelf te wijten. We nemen onder het genot van wat Jupilertjes afscheid van het Brabantse land waar we overigens volgend seizoen weer heel graag terug willen komen. Volgende week zal het beter gaan, thuis op ons mooie Slobbengors, tegen DSE.

(verslag: Arie)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.