FC Moerstraten 3 – Papendrecht 5: 1 – 7

‘Zondag 5 wint weer’

Op een zonovergoten sportpark “De Dreef” trad Zondag 5 op zondag 21 september 2008 aan voor de 3e competitiewedstrijd tegen FC Moerstraten 3. Benieuwd of er weer een goede prestatie kon worden neergezet na de overwinning van vorige week. De start was wat onrustig, maar Zondag 5 had wel een veldoverwicht. Dit leverde wat kansjes op maar Arie stond nog niet op scherp.
Halverwege de 1e helft was het Frank die de wedstrijd opende met een schot van zo’n 20 meter. De keeper was kansloos. Verdedigend was Eric goed op dreef en zo werden de aanvallen van Moerstraten in de kiem gesmoord. Na een fraaie steekpass van Gerardo kwam Arie in scoringspositie. Dit keer faalde hij niet, 0 – 2. Dit was ook de ruststand.
In de 2e helft kwam Jan-Willem in het veld, hij had er al een wedstrijd op zitten met het Zevende. De spieren moesten nog even wat opwarmen maar al snel was de verdediging met Wilco als voorstopper goed georganiseerd. Inmiddels had Roland na wat omzwervingen door Brabant het sportpark gevonden en ging hij op het middenveld spelen. Na de 0 – 3 van Frank volgende een wat mindere fase van Zondag 5 en kwam Moerstraten via een mooie goal terug in de wedstrijd.
Papendrecht herpakte zich en begon weer beter te combineren. Na terugleggen van Arie knalde Frank de bal tegen de touwen, zijn derde goal. Hiermee was de wedstrijd beslist. Frank moest van het veld met een blessure waardoor Wim weer binnen de lijnen kwam.

Bij de tegenstander was het beste er wel af en het doel van Moerstraten werd flink onder vuur genomen met schoten van afstand. Wim en Roland (over) en ook Rob Uitermarkt en Herman (naast) hadden het vizier niet op scherp staan. Van dichtbij lukte het wel en via Rob van den Sigtenhorst en Arie (2x) liep de stand op naar 1 – 7.
Zo eindigde deze sportieve wedstrijd tegen een leuk team van een kleine maar gezellige vereniging. Na een paar Jupilertjes keerden we huiswaarts. Thuis is altijd gemakkelijk te vinden en zeker met de moderne navigatiesystemen. Daar kun je gewoon op vertrouwen!
Volgende week een thuiswedstrijd tegen Rood Wit W op het fraaie Slobbengors. Aftrap 10:00 uur.

(verslag: Arie)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.