Papendrecht 5 – Victoria’03 9: 7 – 0

‘Zevenklapper Zondag 5’

Op zondag 14 september 2008 stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Eerder al werd met 4 – 1 uit tegen Dubbeldam verloren. Zondag 5 was er op gebrand om een goed resultaat te halen tegen Victoria’03. Vanaf de aftrap werd de tegenstander direct onder druk gezet wat resulteerde in veelvuldig en lang balbezit. Dat was even wennen voor Zondag 5. De bal bleef goed in de ploeg en al snel viel dan ook de 1e treffer.
Op links zette Kenneth goed door en zijn voorzet kwam voor de voeten van Rob S. die via de vingertoppen van de keeper scoorde. Hierna liep de score snel op De mooiste treffer kwam op naam van Roland. Nadat zijn directe corner nog door een verdediger van de doellijn kon worden gekopt, kwam de bal opnieuw voor zijn rechtervoet en ditmaal sloeg de bal hard in de verre hoek. Victoria kon hier weinig tegenover stellen, ruststand 6 – 0.
Na de thee echter waren ze niet van plan om verder als schietschijf te fungeren en kwamen ze beter in hun spel. Ook Zondag 5 bleef prima spelen, met daarin een opvallende rol voor onze nieuwe aanwinst Herman die vanaf het middenveld prima passes verstuurde. De verdedigers en keeper Gerrit wisten de kleine kansjes van Victoria onschadelijk te maken en zo bleef “de nul” staan. Uiteindelijk kwam de eindstand op 7 – 0 na wederom een assist van Kenneth die door Arie (zijn 4e treffer) werd binnengelopen.

Scoreverloop:
1 – 0  Rob S.
2 – 0  Arie
3 – 0  Roland
4 – 0  Arie
5 – 0  Kenneth
6 – 0  Arie
7 – 0  Arie

Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma tegen FC Moerstraten 3. Aftrap 12:30 uur.

(verslag: Arie)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.