Gedreven Zondag 4 pakt de volle winst

Gedreven Zondag 4 pakt de volle winst

Op het Slobbengors was de eerste slag voor de gasten uit Oudenbosch, zij namen met snel en gevarieerd aanvalsspel een 0-2 voorsprong. Na de rust was alles anders, Zondag 4 zette aan en nam het spel over. Dat leverde 4 treffers op, de een nog mooier dan de ander. De Papendrechtse doelpunten kwamen op naam van Patrick van Wijngaarden, Lucien Louwman (direct het doelpunt van het jaar), Arie Verzijl en Gerardo Dell’Aquila.

Uitslag Papendrecht 4 – Victoria’03 7¬†4-2

 

4 Antwoorden op “Gedreven Zondag 4 pakt de volle winst”

 1. Kessi schreef:

  Verdiend gewonnen. Volgende week weer drie…
  Messi

 2. herman schreef:

  Top mannen
  Gefeliciteerd met deze overwinning

  Gr.
  Herman

 3. Johan Derksen schreef:

  We kunnen natuurlijk meteen de polonaise gaan lopen als er een keer gewonnen wordt, maar ik zou dat maar even laten na zo’n eerste helft. Een bal die per ongeluk op het hoofd van van Wijngaarden komt, een mislukte voorzet van korfballer Louwman, Verzijl die na een jaar weer scoort en een miserabel puntertje van Dell Aquila en iedereen denkt dat we een geweldige wedstrijd hebben gezien. Belachelijk gewoon. Volgende week gewoon maar eens proberen meer dan 2 keer de bal bij een medespeler te krijgen. Ik word er niet goed van.

  JOHAN DERKSEN

 4. Ramon Lafour schreef:

  Enorme spierpijn overgehouden aan deze slijtageslag!