Johan Vrijwilliger van de Maand

Johan Vrijwilliger van de Maand

De eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen voerde Zondag 3 naar sportpark Elzenhage te Waspik, dat in de gemeente Waalwijk ligt. Dankzij de aanscherping van de coronamaatregelen mochten tijdens de wedstrijd tegen Waspik 6 geen toeschouwers aanwezig zijn. Verlost van de druk van de fans kregen de tegenstanders alle hoeken van het veld te zien. Het werd liefst 0 – 7. We hebben in geen tijden zo ruim gewonnen. De autoriteiten hadden dan ook de nodige twijfels over de uitslag. Het gevolg was dat de competitie werd stilgelegd, niet alleen voor ons maar voor het volledige amateurvoetbal.

Een ander gevolg van de dikke winst was dat Johan uitgeroepen werd tot de eerste Vrijwilliger van de Maand van Voetbalvereniging Papendrecht van het nieuwe seizoen. Op de website van VV Papendrecht staat het onderstaande:

Johan is al heel lang bij Voetbalvereniging Papendrecht betrokken. In het verleden heeft hij bij de jeugd zo’n 12 jaar lang gefungeerd als trainer, leider, grensrechter en chauffeur. Sinds dit seizoen is hij leider van Zaterdag 2. Verder is hij niet te beroerd de nodige klussen uit te voeren. Zo was hij eerder dit jaar vele avonden en zaterdagen onze kantine aan het opknappen. Tot slot is hij al geruime tijd de teammanager van Zondag 3, een ploeg waarvoor hij al 30 jaar actief is als voetballer. Kortom, Johan is een actief lid en heeft de titel Vrijwilliger van de Maand beslist verdiend. Als dank voor al zijn inspanningen heeft hij een fraaie bos bloemen van Ron’s Bloemen- & Kadosjop in ontvangst mogen nemen.

We kunnen dit alleen maar beamen. Van harte gefeliciteerd kanjer!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.