Zondag 3 boekt eerste zege

Zondag 3 boekt eerste zege

Na een matige start met 1 uit 3 vonden de spelers van Papendrecht Zondag 3 het op zondag 24 oktober tijd voor de eerste zege van het seizoen. Dit leidde op veld 2 van het Slobbengors tot een overtuigende eerste helft. Op alle fronten werd geheerst. SVC 3 kwam er niet aan te pas. Voorin waren we voortdurend gevaarlijk. Kenneth liet regelmatig de tegenstanders zijn hielen zien ondanks dat ze zo’n 30 jaar jonger waren. Na een minuut of 20 verzorgde hij op die manier de openingstreffer. Randje buitenspel kon hij richting de SVC-goalie. Die kwam ver zijn doel uit om de inzet van Kenneth te keren. De rebound was echter voor Kenneth die met een fraaie boogbal de 1-0 op het bord zette. Daarna drukten we door en nog voor rust stond het 3-0 dankzij treffers van Peter en Rob S.

Achterin hielden we het goed dicht. Doelman Maurice hoefde slechts eenmaal handelend op te treden.

Na rust kreeg Maurice het wat drukker. Met enkele fraaie reddingen hield hij lange tijd de nul. In de tweede helft kwamen de Papendrechters iets minder goed voor de dag dan tijdens het eerste bedrijf. Enkele spelers moesten het veld gehavend verlaten. Daarnaast kregen sommigen van ons tegen het eind last van de spieren en vermoeidheid. Dat was bij de aanmerkelijk jongere en fittere Brabanders zeker niet het geval. Toch wisten ze Maurice slechts een keer te verschalken. Een streep van 20 meter betekende 10 minuten voor tijd de 3-1. Verder dan de eretreffer kwam SVC 3 echter niet. Geroutineerd werd de wedstrijd uitgespeeld waarmee voor Papendrecht Zondag 3 de eerste overwinning van het seizoen een feit was.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.