Cluborgaan Maart 1994

Uit het Clubblad, 65e jaargang no.4., officieel orgaan van de V.V. Papendrecht, opgericht 1 augustus 1920, koninklijk goedgekeurd 24 juli 1956.

75-jarig bestaan
Op 1 augustus 1995 bestaat de V.V. Papendrecht 75 jaar. We kunnen en willen dit niet zomaar voorbij laten gaan. Er is reeds een jubileumcommissie gevormd bestaande uit de heren H. Hummelink; P. Verschoor; W. Veldhuis jr. en W. Erkelens. U zult ongetwijfeld, in de komende tijd, veel van hen horen.

Zondagvoetbal en alles wat daarmee te maken heeft
door Wim Veldhuis jr.

Het zevende.
Het professorenteam is de winterstop tegen de traditie in, goed doorgekomen. Tegen koploper Merwede was Rob Uitermarkt uitstekend op dreef en dankzij 2 goals van deze blonde Adonis werd het 2 – 1. De nacht van het duel tegen Dubbeldam werd doorgebracht met spare-ribs, sigaren en bier, in diverse Rotterdamse horeca-ondernemingen. Desondanks werd er met 6 – 0 gewonnen met een wereldgoal van Johan Keizer en Jan Willem de Man en Gerrit Landstra als uitblinkers.

Op 9 januari werden de traditionele wedstrijden tussen de zaterdag- en zondagafdeling in sporthal “De Donck” weer gespeeld Er kan wederom teruggekeken worden op een zeer geslaagd evenement.
Zaterdag 6 – Zondag 7:  4 – 7

Commentaren zijn niet meer mogelijk.