Zondag 4 naar Racing Club Dordrecht

Geen bussen of treinen zondag voor de trouwe volgers van Papendrecht 4. Papendrecht speelt in Dordrecht tegen RCD en dat betekent dat de fiets uit de schuur kan worden gehaald. Dat wordt een prachtig gezicht, dat rood-zwarte lint van supporters zondag om 10.30 uur langs de N3.

Papendrecht mist weer een aantal spelers, maar heeft de beschikking over een brede selectie. De vraag is of de goede tweede helft van afgelopen zondag een mooi vervolg krijgt. Over de tegenstander weten we niet veel meer dan dat de Dordtenaren 3 punten uit 2 duels hebben gesprokkeld.

Het duel begint om 11.00 uur en is in tegenstelling tot eerdere berichten niet te volgen op “Zondagvoetbal-live”. Om onbegrijpelijke redenen geeft die zender de voorkeur aan Rimboe 3 – Molenschot 4. Dan toch maar zelf naar de Reeweg Dordrecht!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.