Korfbaluitslag Zondag 4

Vanmorgen ging Zondag 4 op bezoek bij RCD uit Dordrecht. Op het kunstgras namen de Papendrechters tot 2 maal toe een voorsprong, 0-1 en 1-2. Maar RCD verhoogde de druk en de doelpunten voor de thuisclub bleven niet uit. Ruststand 4-2. Na de thee werd er opnieuw vrolijk op los gescoord door beide ploegen en bleef de score uiteindelijk steken op 9-5. De doelpunten voor Zondag 4 werden gemaakt door Patrick van Wijngaarden (2x), Kenneth van den Hoven (2x) en Edwin Duinhouwer.

Al met al een verdiende overwinning voor RCD 5 in een zeer sportieve wedstrijd. Ramon Lafour moest helaas geblesseerd uitvallen met een hamstringblessure. Vanaf deze plaats wensen wij Ramon een voorspoedig herstel!

2 Antwoorden op “Korfbaluitslag Zondag 4”

  1. Johan Derksen schreef:

    Als ik korfbaluitslagen wil zien ga ik wel naar Ons Eibernest tegen PKC kijken. Dit gaat natuurlijk nergens meer over. En dan het kunstgras de schuld geven. Ik word er niet goed van.