Zondag 4 mist gogme en verliest

De start was veelbelovend vanmorgen op de heerlijke grasmat in Kruisland, nog nat van de dauw. Zondag 4 had de regie in het eerste kwartier en nam via Herman Woudenberg vanaf 11 meter een verdiende voorsprong, 0-1. De Papendrechters zagen direct een rustige ochtend en een gemakkelijke overwinning in het verschiet. Niets bleek minder waar. Zondag 4 ging na een paar counters met een 3-1 achterstand de rust in en had dit volledig aan zichzelf te wijten. De tweede helft was wat beter maar de achterstand bleek niet goed te maken. Een 5-2 nederlaag was het gevolg. De treffer in de 2e helft kwam van de voet van Patrick van Wijngaarden na goed terugleggen van Kenneth van den Hoven.

 

Eén antwoord op “Zondag 4 mist gogme en verliest”

  1. Johan Derksen schreef:

    Als een stel kippen zonder kop liepen ze over het veld, die praatjesmakers van het vierde. Misplaatste arrogantie van een team dat rijp is voor het bejaardenhuis.Ik word er niet goed van!