Patrick van Wijngaarden steelt de show

Vanmorgen heeft Zondag 4 een prachtige 8-1 overwinning geboekt op DEVO 5. De absolute hoofdrol was voor Patrick van Wijngaarden die maar liefst 6 maal scoorde. Fraaie treffers met het hoofd, droge schuivers, een stiftje en een strafschop. Hij deed het allemaal!

Het dient wel gezegd dat iedereen bij Zondag 4 een uitstekende partij speelde. De Papendrechters waren duidelijk getergd door de niet malse kritieken van de eigen aanhang. De andere 2 treffers kwamen op naam van Johan Keizer en Frank Glimmerveen.

Het laatste woord was echter voor de bezoekers uit Bosschenhoofd, in de kantine wonnen zij het ruimschoots van de Papendrechters, deze sportieve mannen zagen het van de zonnige kant en bestelden gewoon nog een extra biertje.

5 Antwoorden op “Patrick van Wijngaarden steelt de show”

 1. Herman schreef:

  Van harte gefeliciteerd met deze grandioze overwinning, jammer dat ik er niet bij kon zijn ivm ziekte.

  Tot de volgende keer

  Gr.
  Herman

 2. Ramon Lafour schreef:

  Heren,

  Van harte met de klinkende overwinning.
  Hoop spoedig mijn rentree te maken.

  Grt,Jarige Jet

 3. Johan Derksen schreef:

  Ik vind Patrick van Wijngaarden een erg beperkte voetballer.

  Johan Derksen

 4. Anoniem schreef:

  Mee eens. Heb gehoord dat met veel fortuin deze balletjes erin zijn gegaan. Is theoretisch bijna ook onmogelijk dat een zo dusdanig beperkte voetballer als Patrick er zes inlegt in één wedstrijd. Normaal doet hij er twee seizoenen over!

  • Pattygoal aka Patistuta schreef:

   Ik bespeur enige afgunst in ons goed gemutste team, maar het kan toch geen toeval zijn dat deze met baard getooide spits er 6 in kegelt met zulke goede spelers om hem heen.

   En zou de anonieme blondine zich bekend willen maken. Ik krijg vragen thuis!!!